Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Višića u finalu, seniori Opličića i Bobanovog Sela u polufinalu

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Kadeti Višića u finalu, seniori Opličića i Bobanovog Sela u polufinalu

by | 6. kolovoza 2019. 15:45 | Vijesti

   Tri uvjerljive pobjede obilježile su šesnaestu večer Lige mjesnih zajednica Čapljine. Rezultati, kadeti – polufinale, Višići – Svitava 6:1; seniori – četvrtfinale, Opličići – Gnjilišta 3:0 u prvoj, te Bobanovo Selo – Višići, također 3:0, u drugoj utakmici.

   Branitelji kadetskog trofeja Višići, u polufinalu demonstrirali su moć protiv u prva dva kruga dojmljive Svitave. Pogodcima Marka Mrvalja, Petra Brajkovića, Mateja Šutala i Jure Marića Višićani su zarana ostvarili veliku prednost, 4:0. Nakon što je Marin Krešić smanjio na 4:1, kadeti Višića su još dva puta pogodili mrežu, a oba pogotka postigao je Nikola Rajič. Pobjeda je samo dokaz da je u trećeligašu NK Višići stasala nadarena generacija koju umješno vode Tomo Jurković i Goran Bule.

   U susreti dva ugodna iznenađenja drugog kruga Lige mjesnih zajednica Čapljine, Gnjilišta i Opličića, lakše od očekivanja Opličići su izborili svoje prvo polufinale. Do četvrtfinala borbena Gnjilišta su pružila slabiju partiju što ih je koštalo najvećeg uspjeha, naravno da su prošli u polufinale. Strijelci za pobjednike bili su – Emir Šejtanić, Sanjin Šuta i Mustafa Šetka.

   Rezultatom 3:0 zaključena je i druga utakmica seniorskog programa prve četvrtfinalne večeri između Bobanova Sela i Višića. Brojniji i spremniji igrači Bobanova boljom završnicom stigli su na domak prošlogodišnjeg trećeg mjesta, dok Višićanima za utjehu ostaje činjenica da im kadeti igraju u velikoj formi. Pogotke za Bobanovo postigli su Toni Akrapović, Marko Puljić i Dejan Tunjić.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...