Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: Da nam je netko ponudio osam bodova u prva četiri kola rado bi prihvatili!

Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a: Da nam je netko ponudio osam bodova u prva četiri kola rado bi prihvatili!

by | 2. travnja 2021. 11:42 | Vijesti

   Trenutačno jedanaesto mjesto s 22 boda, za pristaše federalnog prvoligaša GOŠK-a iz Gabele, djeluje znatno prihvatljivije od zimušnjeg 14-og mjesta i samo 14 bodova. Međutim, daleko je to još od onoga što bi oni željeli. Osvrćući se na postignuto u prva četiri kola nastavka prvenstva Lujo Ilić, predsjednik GOŠK-a kaže:

   „Da nam je netko ponudio osam bodova u četiri utakmice rado bi prihvatio, ali nakon sagledane četiri utakmice i kadra s kojim nastupamo i kad vidimo sve druge protivnike, a možda smo mogli imati svih dvanaest bodova. Opet moram reći da nismo nezadovoljni, teško nam druge ekipe stvaraju prilike, mislim da smo tu pogodili s igračima u obrani koje smo doveli kao pojačanje“, konstatira predsjednik Ilić, te dodaje:

   „Mi smo dobili puno s Bošnjakom, koji unatoč 33 godine igra odlično. Pokazalo se i na zadnjoj utakmici u Hadžićima gdje je bio naša najvažnija karika. S 33 godine one je igrač koji donosi prevagu, nismo ga slučajno i bez veze doveli. Da smo ga Bog da imali na početku prvenstvo naš bodovni saldo bio bi puno drugačiji“, naglašava Ilić, te na opasku da je tehnički potkovani Bošnjak bio važna prevaga u gradskom derbiju protiv Čapljine.

   „Kad pogledate njegovu karijeru, on je prošao i prvu hrvatsku i prvu slovensku ligu, bio u reprezentacijama Hrvatske, pa Premijer ligu BiH, osobno mislim da su 33 godine najbolje godine za sportaša, ako je u normalnom ritnu, ako živi uredno, sportski. Opet kažem s Bošnjakom smo dobili puno i s ova dva obrambena igrača, dva stopera – Tipurić i Glibo, i u napadu Haračić, mislim da je to sasvim druga ekipa u odnosu na jesenošnju. Smatram da ćemo teško guniti utakmice i u budućnosti.“

   -U derbiju protiv Čapljine blistao je vratar Kukrika, dominirao je, hvatajući visoke lopte što se kaže kao kruške.

   -Kukrika je iskusan vratar, ima iza sebe bogato iskustvo, branio je u dosta klubova u Premijer ligi. Tridesetak mu je godina, mislim da daje sigurnost obrani. Mi imamo još jednog izvrsnog vratara Domagoja Lukača, ali u ovom trenutku radi iskustva malu prednost ima Kukrika, što ne znači da će u nekim narednim utakmicama priliku dobiti i Lukač“ konstatira predsjednik Ilić, te na opasku na osvojeni bod u Hadžićima od ekipe koja ih je jesenas pobjedom u Gabeli, spustila na zemlju:

   „Hadžići su nas dobili u Gabeli s 2:1 i tu su pokazali da su perspektivna ekipa. Međutim, sada protiv nas nisu stvorili ni jednu priliku, niti jednom nisu tukli u okvir gola. Mislim da oni mogu biti zadovoljniji bodom mi smo išli na pobjedu, ali opet kad se utakmica ne izgubi i bod je dobar zaključuje predsjednik Ilić, te navodi da GOŠK-u slijede dvije teške utakmice, Bratstvo, pa Igman u Konjicu.

   „Ne sjećam se kada smo Bratstvo dobili kući, a teško je bilo i u Gračanici, tako da će biti zahtjevna utakmica, mislim da ćemo prekinuti tradiciju. Kad smo prvi put Čapljinu dobili u Bjelavama, ja se nadam da ćemo konačno kući dobiti i Bratstvo. U ekipu se vratila sigurnost, dobra je atmosfera mislim da ćemo još bolje igrati u narednim kolima“, kaže predsjednik GOŠK-a.

   Uglavnom, Trojanci se nadaju da će s novim elanom uhvatiti priključak sa sredinom ljestvice.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...