Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Za nositelje skupina i „graničare” iz Doljana crna noć

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Za nositelje skupina i „graničare” iz Doljana crna noć

by | 18. srpnja 2019. 15:37 | Vijesti

   Treća večer Lige mjesnih zajednica Čapljine, bila je prva s četiri utakmice, po dvije u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji. U seniorskoj konkurenciji nakon Bobanova druge večeri, „pao“ je još jedan nositelj skupine – Višići. U susretu trećeg kola E skupine, Višići – Počitelj/Hotanj 1:3. Pogodcima Abela Kalfića i Dejana Stojaka Počitelj/Hotanj je došao do uvjerljive prednosti, na 2:1 smanjio je Aziz Šoše u nastavku utakmice, a za konačnih 1:3 pogodio je Adriano Jerković.

   Druga utakmica seniorskog programa bila je igra mačke i miša, Dračevo Sjekose – Doljani 9:0. Prvak iz 2017. lako je stigao do uvjerljive pobjede protiv susjeda i „graničara” iz Doljana. Strijelci su bili Ante Pažin i Robert Bunoza po tri, Goran Obradović dva, a Mario Jurica jedan pogodak. S obzirom na visoki poraz Doljani su za sada, prvi kandidat za ispadanje već u prvom krugu.

   Program treće večeri otvoren je zanimljivom utakmicom kadetskog programa, Čeljevo – Grabovine 2:3. Čeljevčani koji su nekoliko sezona bili zapaženi, nisu uspjeli nametnuti ritam, pogotkom Ivana Pehara povele su Grabopvine, na 1:1 poravnao je Emanuel Pehar. Mario Krešić ponovo dovodi Grabovine u vodstvo, ali je Žarko Kordić vrlo brzo ponovo postavio ravnotežu 2:2. Nakon što je Andrija Kevo pogodio za 2:3, Čeljevo nije imalo vremena da još jednom poravna.

   U drugoj utakmici kadetskog programa Bobanovo Selo je visoko 8:1, savladao Dračevo/ Sjekose, čiji su poletarci bili daleko od razine seniorske ekipe. Strijelci za Bobanovo bili su Frano Perić i Stjepan Šipić po tri puta, dok su Gabrijel Lukić i Marko Jurić po jednom pogodili mrežu. Počasni pogodak za Dračevo/Sjekose postigao je Denis Hajdarević.

   Rezultati treće turnirske večeri, kadeti prvo kolo C skupina, Čeljevo – Grabovine 2:3, Bobanovo Selo – Dračevo/Sjekose 8:1; seniori E skupina prvo kolo, Višići – Počitelj/Hotanj 1:3, Dračevo/Sjekose – Doljani 9:0.

   Zbog odustajanja kadeta Počitelj/Hotnja, večeras su na programu tri umjesto četiri utakmice, program će početi u 20 sati, utakmicom kadeta, Gorica/Struge – Doljani. Od 21 sat utakmicu ptrvog kola F skupine, igrat će Čeljevo – Gorica/Struge, a od 22 sata Šuškovo Naselje – Bivolje Brdo.

D. Musa

 

Propustili ste? Poslušajte!