Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tragičan vikend u Čapljini – dvije nesreće sa smrtnim ishodima

Tragičan vikend u Čapljini – dvije nesreće sa smrtnim ishodima

by | 29. travnja 2024. 11:45 | Aktualno, Vijesti

Mrtvo tijelo 28-godišnjeg muškarca pronađeno je u subotu u rijeci Neretvi u mjestu Čeljevo.

Kako su izvijestili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, 27. travnja u 10,20 sati PS Čapljina građani su prijavili da je u rijeci Neretvi u mjestu Čeljevo, uočeno beživotno tijelo muške osobe.

Lice mjesta je osigurano, a s navedenim su upoznati dežurni OKP PU Čapljina, dežurni tužitelj, Hitna pomoć i Vatrogasna postrojba Čapljina.

Utvrđeno je da se radi o osobi inicijala N.P. (1996.) iz Tasovčića.

Po nalogu tužitelja tijelo je prevezeno u Mostar na obdukciju, ističe su u policijskom izviješću.

Također u subotu, u 14,15 sati, dogodila se prometna nezgoda u ul. M. Bobana u Čapljini u kojoj su sudjelovali S.B. (1994) iz Dračeva s vozilom marke BMW i I.Š. (1994) iz Tasovčića s motociklom Piaggio.

U ovoj prometnoj nezgodi smrtno je stradao I.Š. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, te poduzete sve potrebne mjere, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...