Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tradicionalni božićni koncert HKUD “Seljačka sloga” Trebižat održat će u četvrtak

Tradicionalni božićni koncert HKUD “Seljačka sloga” Trebižat održat će u četvrtak

by | 18. prosinca 2023. 13:04 | Aktualno, Vijesti

U predblagdanskom ozračju, HKUD “Seljačka sloga” Trebižat održat će  svoj tradicionalni božićni koncert koji će se održati u četvrtak 21. prosinca u Hotelu President Čapljina s početkom u 18:30 sati.

Ovaj posebni glazbeni događaj okupit će raznolike izvođače iz udruge, uključujući puhački orkestar, folklornu skupinu, žensku klapu “Lira”, mušku klapu “Trebižat”, te soliste Krešimira i Ivana Sušca, pod dirigentskom Filipa Miloševića. Gost večeri bit će  klapa “Cambi”.

“Pridružite nam se na ovoj glazbenoj poslastici koja će obogatiti duh blagdana i pružiti nezaboravan doživljaj glazbe i tradicije. Vidimo se u četvrtak, 21. prosinca!” – poručili su organizatori.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...