Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

TO “Čapljinka” večeras i sutra organizira nagradnu tombolu na Adventu u Čapljini

TO “Čapljinka” večeras i sutra organizira nagradnu tombolu na Adventu u Čapljini

by | 28. prosinca 2023. 14:35 | Vijesti

Turistička organizacija “Čapljinka”, kao jedan od sudionika Adventa u Čapljini, organizira tombolu pod nazivom „Adventska tombola Čapljina 2023.“ koja se priređuje u svrhu obogaćivanja sadržaja „Adventa u Čapljini“.

Mogućnost sudjelovanja u tomboli imati će svi posjetitelji „Adventa u Čapljini“, do 29. prosinca, koji kupe svoj listić kod ljubaznih hostesa Turističke organizacije Čapljinka na Trgu kralja Tomislava. Cilj tombole je promocija grada Čapljine kao turističke destinacije bogate ponude, vrijednih ljudi i zabavnih sadržaja. Izvlačenje nagrada će se upriličiti u završnici Adventa. Glavna nagrada je „VIKEND ZA DVOJE U DUBROVNIKU“ (sponzor FORTUNA TOURS MOSTAR).

“Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da posjete „Advent u Čapljini“ te u narednim danima uživaju u bogatoj i raznovrsnoj ponudi za sve uzraste. Dođite i okušajte svoju sreću u „Adventskoj tomboli Čapljina 2023.“. Preko 50 vrijednih nagrada čeka svog dobitnika. Sretno svima!”, poručuju iz Turističke organizacije “Čapljinka”.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...