Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Teniski Memorijal “dr. Slobodan Bukvić” u Čeljevu – Igor Musa i Jerko Sentić preokretom do pobjede

Teniski Memorijal “dr. Slobodan Bukvić” u Čeljevu – Igor Musa i Jerko Sentić preokretom do pobjede

by | 2. listopada 2018. 15:32 | Vijesti

Igor Musa i Jerko Sentić, mostarsko-neumska kombinacija, pobjednici su turnira parova “dr Slobodan Bukvić”, koji se igrao u Čeljevu. U finalu Musa i Sentić savladali su kombinaciju Skoko/Šaravanja 2:1 (3:6, 6:4 i 10:4 u tai breaku) Musa i Sentić su do pobjede došli poslije velikog preokreta. Naime, Skoko i Šaravanja su kontrolirali igru, dobili prvi set, poveli u drugom, a onda je došlo do velikog preokreta i na kraju slavlja. Zanimljivo, okupljeni kibiceri su i u trenucima kada je izgledalo da će do trofeja doći Skoko i Šaravanja, tvrdili da ništa nije gotovo imajući na umu borbeni duh bivšeg nogometaša Igora Muse. Na koncu im je razvoj prilika dao za prvao. “Prvi set malo je ‘štekao’ kasnije samo našli svoju igru, na koju protivnici nisu imali odgovora. U tai break smo ušli puni samopouzdanja”, što nam je donijelo konačni trijumf, kazao je Sentić, dok je Igor Musa dodao: “Trebalo je vremena da se posložimo, a kada smo uskladili igru, nije bilo dvojbi oko pobjednika”.

S obzirom da je oko teniskih terena u Čeljevu, bilo još bivših sportaša, poput Patrika Ćavara, Igora Musu pitali smo što poznate privlači tenisu: “Druženje i odgovoran pristup turnirima. Mi tijekom sezone imamo deset singl i četiri turnira parova, na koje je odreda dobar odziv. Kada se u obzir uzme ta odgovornost, te opuštena atmosfera i druženje nakon partija onda to nije neobično. Mi profesionalni sportaši imamo svojevrsni sportski PTSP, nakon karijere nastaje jedna praznina, koju trebamo nečim popuniti. Ja sam se našao u tenisu, kao i niz drugih bivših sportaša, koji dolaze, gledaju igraju….” Na Memorijalu “dr Slobodan Bukvić” u Čeljevu, nastupilo je šesnaest parova iz Hercegovine i Dalmacije, a turnir je igran u sklopu proslave Dana općine Čapljina, 4. listopada.

{gallery}2018/tenis_turnir_parova{/gallery}

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...