Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Biciklistički klub Čapljina kreće punom parom: U subotu slijedi rekreativna biciklistička tura

Biciklistički klub Čapljina kreće punom parom: U subotu slijedi rekreativna biciklistička tura

by | 16. lipnja 2020. 15:30 | Vijesti

   Temelji Biciklističkog kluba Čapljina, udareni prije dvije godine, da bi ovih uslijedio novi zamah u radu. Početak tog novog trenda bit će rekreativna vožnja na relaciji Trg kralja Tomislava – Karaotok (Motel „Park”) u dužini od 15 kilometara, koja će se održati u subotu, 20. lipanj. Utrka će startati u 17 sati. Iz biciklističkog kluba Čapljina ističu da će biti osigurana pratnja – medicinska, policijska, te klub bus, uz prikladna osvježenja. Organizatori najavljuje da će ritam vožnje biti prilagođen mogućnostima sudionika uz stanke za odmor, koje se mogu iskoristiti za selfie i uživanje u prirodnim ljepotama.

   U suradnji sa Turističkom organizacijom „Čapljinka” osiguran je jedan broj bicikla koji se mogu rezervirati javljanjem u inbox facebook profila Biciklističkog kluba Čapljina. Kako je riječ o rekreativnoj vožnji sudjelovanje je besplatno. A mogu se javiti svi zainteresirani. Organizator je osigurao i nagradu za najmlađeg i najstarijeg sudionika. Valja reći da će po povratku u Čapljinu za sudionike biti osigurano druženje za grah.

   U protekle dvije godine članovi BK Čapljina imali su povremene akcije od kojih je najeksponiranija bila za Božić kada bi se oblačili u djeda Božićnjaka i uveseljavali mališane.

   „Cilj nam je popularizirati biciklizam”, ističe Vedran Pažulj novoizabrani predsjednik kluba, te dodaje: „Čapljina ima veliki potencijal u biciklizmu uz dosta pogodnih staza od kojih bi izdvojio ‘ćirinu stazu’, te kružnu stazu oko Parka prirode „Hutovo blato”.

D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...