Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Raspoloženi i strijelci i vratari

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Raspoloženi i strijelci i vratari

by | 4. kolovoza 2021. 16:00 | Vijesti

 Tasovčići/Klepci, te Dračevo/Sjekose u seniorskoj konkurenciji plasirali su se u četvrtfinale Lige mjesnih zajednica Čapljine. Momčad iz čapljinskog istočnog predrađa lakše od očekivanja nadigrala je ekipu Gnjilišta 6:1, poluvrijeme 4:0. Dok su se Gnjilištani snašli već u 2-oj minuti pogodio je Vrbica, par minuta poslije Miličević je podigao na 2:0. Oba puta su lopte bile ubačene iz prekida. Na sličan način iz izigranih kombinacija koje mladi Gnjilištani nisu uspjeli presjeći, pala su još dva pogotka. Kada su se pribrali nepremostiva prepreka bio je vratar Armin Novaković, koji je hvatao sve, čak je u nastavku utakmica obranio i penal.

   Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Mato Miličević tri, Maksimilijan Vrbica dva i Dragan Valjan jedan pogodak. Počasni pogodak za Gnjilišta postigao je Josip Popović. Za utjehu momčadi Gnjilišta može dakle, poslužiti podatak da je Armin Novaković, vratar ekipe Tasovčići/Klepci bio ponajbolji igrač utakmice.

   Druga utakmica seniorskog programa dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine Dračevo/Sjekose – Čapljina II 4:1, poluvrijeme 0:0, bila je većim dijelom taktičko nadmudrivanje, narodski kazano namjerio se junak na junaka. Konačni rezultat 4:1 može zavarati one koji susret nisu pratili. Tri minute prije kraja pri vodstvu Dračevo/Sjekosa od 2:1, sve opcije su bile otvorene, a nakon što su Čapljinci promašili stopostotnu prigodu, uslijedila su dva pogotka, kao posljedica totalne napadačke orijentacije ekipe Čapljine II. Strijelci su bili – Ante Pažin i Mario Jurica po jedan, te Robert Bunoza dva pogotka za pobjedničku momčad, dok je Luka Putica, pogodio za Čapljinu.

   U predigri seniorskog programa kadeti Počitelj/Hotnja savladali su s 4:1, poluvrijeme 2:0 Grabovine. Strijelci su bili – Rafael i Gabrijel Kalfić, te Leon Matić i Toni prce, svi po jedan, dok je pogodak za Grabovine postigao Gabrijel Brajković.

   Rezultati dvanaeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, četvrtfinale – kadeti, Počitelj/Hotanj – Grabovine 4:1; osmina finala – seniori, Tasovčići/Klepci – Gnjilišta 6:1, u prvoj, te Dračevo/Sjekose – Čapljina II 4:1, u drugoj utakmici.

D. Musa

 

{gallery}2021/8/nogomet{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...