Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Svjetska prvakinja u Čapljini brusi formu

Svjetska prvakinja u Čapljini brusi formu

by | 26. travnja 2023. 15:03 | Aktualno, Vijesti

Lejla Njemčević prva biciklistica svijeta na UCI maraton ranking listi, osvajačica Svjetskog kupa 2022. i najbolja BH biciklistica u Čapljini je pronašla idealne uvijete za trening.

Prvakinja svijeta najbolja bosanskohercegovačka biciklistkinja Lejla Njemčević posljednjih 8 godina u zimskom razdoblju trenira u Čapljini. Idealna klima, staze i obiteljske veze razlog su njenog boravka u Čapljini.Za Radiopostaju Čapljina ističe da se ovdje već osjeća kao kod kuće.
Lejla je proteklog vikenda pobijedila u konkurenciji žena na “XCM Hutovo blato 2023” utrci koja se bodovala i za Državno prvenstvo BiH. U tonskom prilogu poslušajte što je poslije pobjede na utrci “XCM Hutovo blato” kazala za Radiopostaju Čapljina.

Nakon posljednjeg upisa bodova najbolja bh. biciklistica zauzela je prvo mjesto na svjetskoj UCI maraton ranking listi, nalazi na prvom mjestu sa 1178, na drugom mjestu je Stefanie Dohrn iz Njemačke sa 1168 a na trećem mjestu talijanka Peretti Claudia s 1128 bodova. Lejla je drugi put u svojoj karijeri zauzela prvo mjesto na UCI listi, nakon što je prošle godine sezonu završila kao najbolje rangirana maratonka na svijetu.  Proteklog tjedna Lejla je osvojila svoju 18. titulu državne prvakinje.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...