Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Završeni radovi na mostu preko Bregave, oko kružnog toka u Tasovčićima još se praši

Završeni radovi na mostu preko Bregave, oko kružnog toka u Tasovčićima još se praši

by | 27. ožujka 2019. 15:54 | Vijesti

   Na radilištu mosta preko Bregave na magistrali M – 17, Mostar – Metković, u tijeku su završni radovi. Već je postavljena i horizontalna signalizacija, završeno i bojenje ograda, a radnike tvrtke HP Investig koja je izvođač radova, zatekli smo u poslovima čišćenja okoliša mosta. Upravo od njih smo doznali da bi se primopredaja trebala obaviti do kraja tjedna, odnosno u narednih dan – dva, što znači da će most uskoro biti u punoj funkciji.

   S obzirom da je rok za izvođenje radova – 120 dana, istječe s 27-im ožujkom, može se reći da su radovi blagovremeno obavljeni. To se ne može reći za kružni tok u Tasovčićima gdje još ima puno posla.

   Prema stanju na radilištu očito je da su radovi prolongirani. Najavljeni rok završetka bio je 25-ti ožujak, a kako trenutačno stvari stoje bit će dobro ako se posao završi do sredine travnja. Podsjećamo, vrijednost projekta je 1,057 milijuna s PDV-om, a sredstva za uređenje kružnog toka, osigurala je Svjetska banka. Investitor su Ceste Federacije, a izvođač radova također, HP Investing iz Mostara.

{gallery}2019/mostklepacki{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...