Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Dvosatna blokada željezničkog kolodvora u Čapljini

Dvosatna blokada željezničkog kolodvora u Čapljini

by | 28. veljače 2018. 17:03 | Vijesti

    Sukladno najavama pripadnici čapljinske podružnice udruge Zaboravljeni branitelji u srijedu, 28. veljače, oko deset sati blokirali su željeznički kolodvor u Čapljini. Tim povodom u izjavi za Radiopostaju Čapljina, Nikica – Mili Jurković, predsjednik čapljinske podružnice Zaboravljenih branitelja je kazao, da su ispoštovali raniji dogovor unutar udruge.

    “Sukladno ranijem dogovoru blokirali smo željeznički kolodovor, u stvari sišli smo na tračnice. Bilo nas je 25 do 30, članova udruge”, kazao je predsjednik Jurković.

    Prosvjed na čapljinskom željezničkom kolodvoru potrajao je nepuna dva sata, nakon čega su se prosvjednici razišli.

    “Nije bilo nikakvih problema, bile su i patrole policije, a mi smo se poslije sat i pol, dva razišli”, kazao je Mehmed Mahmutović, koji je bio pripadnik HVO u Bosanskoj Posavini.

    Podsjećamo, predstavnici zaboravljenih branitelja kao razlog za prosvjed 28-og veljače, na nedavnoj godišnjoj skupštini čapljinske podružnice, naveli su neispunjenje njihovog zahtjeva. Tražili su sjednicu Predstavničkog doma Federalnog parlamenta na kojem bi se, po njima, trebalo raspravljati o Rezoluciji branitelja. Kako sjednica nije održana do 28-og veljače što je bio rok kojeg su postavili odlučili su se na prosvjed. Uz čapljinski željeznički kolodvor prosvjedovalo se i na još nekim lokacijama u Federaciji BiH.

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...