Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Vule Trivunović trener GOŠK-a: Ova kriza uzdrmat će sve, a sport posebno!

Vule Trivunović trener GOŠK-a: Ova kriza uzdrmat će sve, a sport posebno!

by | 20. travnja 2020. 16:18 | Vijesti

   Sudeći po uređivanju travnjaka na stadiona Pero – Perica Pavlović, u Gabeli ne gube nadu u nastavak prvenstva. Travnjak izvrsno izgleda i to je jedini vizualni znak da u NK GOŠK nije sve zamrlo. Odgovor na upit kako razmišlja struka potražili smo od trenera Vuleta Trivunovića koji boravi u Bajnoj Luci:

   „Šteta, šteta, dobro smo krenuli, izborili plasman u polufinale kupa, u prvenstvu startali pobjedom, ali nema nam druge nego slušati savjete nadležnih institucija i nadati se da će ovo čim prije proći kako bismo mogli nastaviti s radom. Stav UEFA-a je takav da će se nogometna prvenstva nastaviti, e sad kad, kako i pod kojim uvjetima, to su druga pitanja. Vjerojatno će to biti bez gledatelja. Bit će to nešto novo za klubove, za igrače, za trenere, za sve”, kaže Trivunović, te na upit kako provodi vrijeme nastavlja:

   „Kao i većina drugih s obitelji, ženom i djecom. Možda je djeci teže nego odraslima, jer im ne možeš objasniti čemu ova velika promjena u njihovim i našim životima. Tu je i nogomet, pogledam neke naše utakmice, pa utakmice konkurenata, pravim planove, jer ono što nas čeka bit će veliki izazov. Pretpostavljam nakon petnaestak dana priprema, slijedi žestoki ritam, utakmica svaka tri dana. Uvjeti za nogomet neće biti povoljni, što će za igrače, za te mlade ljude biti dodatno, veliko opterećenje”.

   -U kontaktu ste s igračima?

   -Jesam redovito, rade koliko mogu. Nije im lako bez utakmica, bez natjecanja. Prekid natjecanja je najmanje što su mogli poželjeti, jer su ostali i bez nogometa i bez dijela prihoda. Razgovaram s njima, jedva čekaju potrčati za loptom i zaigrati. Situacija je zaista složena, odrazit će se na cijelo društvo, a nogomet i uopće sport posebice.

   Tekst i foto: D. Musa

                                      Ukrajinci čekali licencu pa ostali ‘zatočeni’ u Čapljini

   Za pandemije korona virusa u Čapljini su ostala „zarobljena” dvojica Ukrajinaca – Illia Kornev i Lovyniuk Oleksandr. Čekajući licencu preskočili su prve dvije službene utakmice – Rudar u kupu i Radnik u prvenstvu, a kad je konačno stigla licenca, granice su zatvorene. Brže od licence bilo je zatvaranje granica, pa tako izvanredno stanje dijele s Čapljincima, daleko od obitelji. (dmu)

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...