Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

„Štrik-izložba“ na otvorenom u Čapljini

„Štrik-izložba“ na otvorenom u Čapljini

by | 20. svibnja 2021. 12:51 | Vijesti

U okviru manifestacije „Kultura i cvijeće“, koja traje cijeli peti mjesec, Turistička organizacija ČapljinKa organizira izbor najljepše uređenog balkona i dvorišta u Čapljini. Ovim putem još jednom pozivamo sve koji svoj rad i trud žele prezentirati i pokazati ljepotu koju oni gledaju svaki dan, da pošalju fotografije do kraja mjeseca.

Tituli „Cvijet Hercegovine“, koju nosi naš grad, uvelike doprinosi svaki žitelj svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća i okućnica. Ovim izborom i simboličnim nagradama će se iskazati zahvala i poticaj drugima za trud.

Ljubav, empatija i odgovornost se stječe od malih nogu. Učimo u svojim domovima, vrtiću i školi. Da najmlađi žitelji Čapljine itekako vole svoj grad prikazali su bojama i papirom. U organizaciji TO ČapljinKa njihovi radovi će biti prezentirani u petak 21.5., od 10 sati ispred ureda organizacije (Mate Bobana bb) prvom jednodnevnom „štrik izložbom“ na otvorenom.

U petak izlažu Dječji vrtić Čapljina, Vrtić Cvitak i Rođendaonica Čapljinko.

Drugi dio izložbe, s radovima osnovnoškolaca, pripremamo za sljedeći tjedan.

Ovim putem vas pozivamo da nas posjetite i podržite male umjetnike velikog srca.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA ČAPLJINKA

TURISTIČKA ORGANIZACIJA ČAPLJINKA

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...