Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Stolac: Iz Bregave izvučeno vozilo i tijelo

Stolac: Iz Bregave izvučeno vozilo i tijelo

by | 13. veljače 2024. 12:10 | Aktualno, Vijesti

Iz rijeke Bregave u utorak je izvučeno tijelo jednog od dvojice stradalih mladića čiji je nestanak u noći između nedjelje i ponedjeljka prijavljen PS Stolac, kao i vozilo marke “Jeep Compas”.

– U utorak oko 11 sati izvučeno je vozilo u kojem je bilo jedno tijelo unutra. Trenutno se traga za drugim tijelom – potvrdio je za Fenu glasnogovornik MUP – a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Podsjetimo, potraga za nestalom dvojicom mladića M.V. i F.S, čiji nestanak je u noći između nedjelje i ponedjeljka prijavljen Policijskoj stanici Stolac, započela je u ponedjeljak i nastavljena oko 9 sati u utorak.

Policija je već u ponedjeljak u jutarnjim satima na lokalitetu Pitića brijeg u Stocu pronašla registracijske tablice i prednji branik od vozila “Jeep Compas” u kojem su se, kako se pretpostavlja, dvojica nestalih mladića vozili prije nestanka.

U aktivnostima oko pronalaženja nestalih osoba za sada sudjeluju: Policija Stolac, DVD Stolac, 2 ronilačka kluba iz Mostara, GSS Čapljina i GSS Čitluk, a trebali bi im se pridružiti i ronioci iz Federalne uprave Civilne zaštite Sarajevo.

 

Tekst/Foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...