Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ždrijeb skupina Lige mjesnih zajednica u petak, 12. srpnja

Ždrijeb skupina Lige mjesnih zajednica u petak, 12. srpnja

by | 10. srpnja 2019. 15:56 | Vijesti

   Što će donijeti naredna Liga mjesnih zajednica koja će startati u ponedjeljak, 15-og srpnja, teško je reći, tek uoči početka natjecanja za prvog favorita natjecanja slovi branitelj naslova Čapljina II. Uz prvoplasiranu Čapljinu II, na listu favorita mogu se staviti lani drugoplasirana Gabela, zatim trećeplasirano Bobanovo, pa i četvrtoplasirana Čapljina I, te svakako Šuškovo Naselje, dok iz sjene vrebaju trofejno Čeljevo i Višići. Dakle, od dvadeset momčadi trećina se može uključiti u krug favorita, iako na pouzdanije zaključke treba sačekati dok se vide sastavi u kojima će nastupati pojedine od navedenih ekipa. Iznenađenja je teško očekivati. Podsjećamo, najbolji pojedinci bili su vratar – Ivan Pažin, strijelac – Filip Barić, a igrač Luka Putica, svi iz pobjedničke momčadi.

   U kadetskoj konkurenciji, listu favorita vode prošlogodišnji finalisti – prvak Višići, te drugoplasirana prošle dvije sezone dopadljiva Svitava, trećeplasirano Čeljevo, te četvrtoplasirani Počitelj/Hotanj. Međutim, kao i kod seniora mnogo toga ovisit će o sastavima ekipa.

   Ističemo, ždrijeb skupina i parova za ovogodišnje izdanje Lige mjesnih zajednica Čapljine, obavit će se u petak, 12-og srpnja u gradskom poglavarstvu s početkom u 9 sati, doznali smo od Dalibora Ilića, tajnika Športskog saveza. Podsjećamo, za natjecanje u seniorskoj konkurenciji prijavljeno 20 ekipa, dvije više nego prošle godine, a u kadetskoj, tzv. U – 15, 12 ekipa.

Propustili ste? Poslušajte!