Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Počela Liga mjesnih zajednica Čapljine

Počela Liga mjesnih zajednica Čapljine

by | 20. srpnja 2021. 12:26 | Vijesti

Započela je liga mjesnih zajednica Čapljine koja se održava na sportskom centru u Čapljini.

Turnir je otvoren kadetskom utakmicom u kojoj su igrale momčadi Grabovina i Čapljine. Regularni dio utakmice završio je 1:1, a  nakon izvođenja kaznenih udaraca Grabovine su pobijedile ukupnim rezultatom 3:1.

Prošle godine liga mjesnih zajednica se nije igrala, pa izgleda kako se čapljinska publika zaželjela  malog nogometa. Posjećenost prve večeri je bila više nego solidna. Oni koji su došli imali su što i vidjeti. U dvije utakmice seniorske konkurencije postignuta su čak 22 pogotka.  

U prvoj utakmici seniorske konkurencije momčad Gnjilišta je pobijedila Višiće rezultatom 5:2. Dvostruki strijelac za Gnjilišta bio je Josip Buntić, a po jedan pogodak postigli su Milenko Merdžan, Andrija Zovko i Antonijo Merdžan. Strijelci za momčad Višića bili su Petar Brajković i Kristijan Juras. Momčad Gnjilišta je mogla ostvariti i uvjerljiviju pobjedu, ali nisu realizirali mnogobrojne prilike.

U drugom susretu seniora momčad Čapljine 2 je deklasirala Domanoviće rezultatom 13:2. Čapljinci su igrali dobro i na poluvrijeme odlaze s vodstvom od 6:0. U drugom poluvremenu malo su popustili u obrani, ali napad nije bio ništa manje efikasan. Po četiri pogotka za Čapljinu 2 postigli su Danijel Bilić i Davor Martinović. Dva pogotka zabio je Luka Putica, a po jedan Karlo Tomičić, Mario Čerkez i Filip Barić.  Pogotke za Domanoviće postigli su Halil Šuta i Samed Kodrić.

Rezultati lige mjesnih zajednica Čapljina – prva večer :

Kadeti : Grabovine : Čapljina na penale 3:1, prednost za Grabovine

Seniori :

Gnjilišta : Višići 5:2

Čapljina 2 – Domanovići 13:2

Utakmice se nastavljaju večeras (20.07.2021), od 20 sati i 15 minuta u kadetskoj konkurenciji igraju Počitelj/Hotanj i Dračevo/Sjekose.  U seniorskoj konkurenciji su na programu dvije utakmice. U 21 sat igraju Bobanovo Naselje i Bivolje Brdo, a od 22 sata igraju Čeljevo i Zvirovići/Prćavci.

 

{gallery}2021/7/ligamjesnihzajednica2021{/gallery}

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...