Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Gabeljani sretno i spretno savladali Igman

Gabeljani sretno i spretno savladali Igman

by | 3. rujna 2019. 16:52 | Vijesti

   Sretno i spretno došao je GOŠK do pobjede protiv konjičkog Igmana od 2:1, postigavši pobjedonosni pogodak u petoj minuti, nadoknade vremena. U susretu četvrtog kola Prve federalne nogometne lige BiH, u Gabeli, GOŠK – Igman 2:1, poluvrijeme 0:0. Strijelci 1:0 Anes Mašić u 48-oj, 1:1 Josip Ereiz autogol u 75-oj, 2:1 Vernes Islamagić u 90 + 5-oj minuti nadoknade vremena.

   Da bi sve bilo zanimljivije Igman je u šestoj minuti nadoknade vremena, odnosno u 96-oj imao stopostotnu priliku, međutim vratar GOŠK-a Domagoj Lukač, odlično je intervenirao i spasio svoje vrata.

   Nakon četiri kola GOŠK je drugi s 10 bodova, vodi Olimpik sa 12 bodova. U subotu je na rasporedu veliki čapljinski, pa i hercegovački prvoligaški derbi, Čapljina – GOŠK.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...