banerRC212

Utorak, 28 Lipanj 2022

Klub zastupnika HDZ BiH-HNS u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH boravio u službenoj posjeti Čapljini

Klub zastupnika HDZ BiH-HNS u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH je službeno posjetio grad Čapljinu gdje se sastao s gradonačelnikom grada Čapljine dr. Smiljanom Vidićem i dopredsjedavajućim Gradskog vijeća Perom Kneževićem.

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a BiH – HNS-a Marijan Klaić zahvalio je gradonačelniku Vidiću na dobrodošlici, te istaknuo kako je cilj današnjeg posjeta razmotriti stanje ne samo grada Čapljine, već i u cijeloj Županiji kako bi se utvrdio daljnji tijek suradnje u vidu potpore onim projektima koji će dodatno unaprijediti životne uvjete u gradu Čapljina i u široj regiji.

Gradonačelnik Vidić upoznao ih je sa stanjem u Čapljini, osvrnuvši se na one projekte koji su u realizaciji kao i ono što sve Čapljina planira uraditi u budućem razdoblju. Također, izrazio je zadovoljstvo suradnjom gradske i federalne razine vlasti, ocijenivši je vrlo uspješnom i produktivnom, s obzirom na niz projekata realiziranih uz potporu iste.

Dopredsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Mladen Bošković izrazio je zadovoljstvo posjetom, te se dotaknuo aktualne političke situacije i sveukupnih odnosa u Federaciji BiH.

Tijekom posjeta, razgovarano je o nizu strateških projekata gdje je iskazan interes za daljnje zalaganje ka unapređenju sveukupnog života u Čapljini, ali i u cijeloj Hercegovačko – neretvanskoj županiji, priopćeno je iz Gradske uprave Čapljina.

U audio prilogu poslušajte izjave s konferencije za medije:

Pretplati se na ovaj RSS feed
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!