banerRC212

Četvrtak, 30 Kolovoz 2018

Filozofija jednog patka

   Neizostavni dekor rijeke Bregave kroz Stolac, su patke. Može ih se vidjeti kako odsutno promatraju okolinu, čupkaju perje ili pak u vodi, zaposlene u potrazi za hranom. Patak na slici, najprije je bio nezainteresiran za svijet oko sebe, da bi na škljocanje aparata živnuo pozirajući. Izgleda i pačji svijet voli pozornost.

Čapljinci zadovoljni učinkom na šahovskom prvenstvu Herceg-Bosne

   Peto mjesto s 8 bodova, odnosno 29 poena, učinak je članova Šahovskog kluba Čapljina na nedavno završenom prvenstvu Prve šahovske lige Herceg-Bosne. Nastupilo je jedanaest ekipa, a igralo se na osam ploča, šest seniori, te po jedna seniorke i juniori. Pojedinačno najviše uspjeha od Čapljinaca imala je Sanja Bilić koja je na ženskoj ploči osvojila četiri poena, po 3,5 poena osvojili su Gordan Jelčić i Vladislav Prskalo, junior Zvonimir Karlović na trećoj ploči 2,5 itd.

   „Na prvenstvu smo nastupili u podmlađenom sastavu, polovica ekipe, četiri člana bila je mlađa od dvadeset godina. Kada to imamo u vidu onda moramo biti zadovolji igrom, pa i plasmanom. Naši mladi igrači pokazali su jednu zavidno ozbiljnost u pristupu, što nam daje nadu da ćemo u narednom razdoblju postizati još bolje rezultate“, kazao je Vladislav Prskalo predsjednik ŠK Čapljina.

 

  • Objavljeno u Sport
Pretplati se na ovaj RSS feed
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!