banerRC212

Zimsko prvenstvo BiH u tenisu: Karla Bakalar druga na državnom prvenstvu u Sarajevu

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Karla Bakalar druga s lijeva Karla Bakalar druga s lijeva

   Čapljinka Karla Bakalar osvojila je drugo mjesto na Zimskom prvenstvu BiH u tenisu, za uzrast do 14 godina. Bakalar je u prvom kolu bila slobodna, u drugom je s 2:0 savladala Zubetljak, po setovima bilo je 6:0 i 6:0. U četvrtfinalu Bakalar je bila bolja od Saldićeve, također 2:0 po setovima 6:1 i 6:0. Istim rezultatom 2:0 u setovima Bakalar je u polufinalu nadigrala Almu Kolić, po setovima bilo je 6:2 i 6:0, dok je druga finalistica Lana Petković iz Teslića, u polufinalu bila bolja od Ele Čiča također 2:0. U finalu Karla Bakalar je poražena od Lane Petković 0:2 po setovima 1:6 i 6:7.

   „Jako sam zadovoljan rezultatom kojeg je Karla postigla. Pribojavali smo se nove sezone, jer je Karla tijekom cijele prošle godine odigrala samo jedan turnir iz već poznatih razloga – pandemije korona virusa. Kako nije imala adekvatne sparing partnerice nismo u kojoj mjeri se ta stanka od nastupa na nju odrazila. Na sreću poslije ovoga turnira vidimo da je sve dobro prošlo, pa sada možemo razmišljati o daljim planovima”, rekao je Andrija Jovanović, trener nadarene Čapljinke.

   U muškoj konkurenciji do 14 godina, pobijedio je Afan Neković koji je u finalu nadigrao Luku Đurđevića 2:0 (7:6, 6:0). Osvajanjem drugog mjesta Karla Bakalar se plasirala na pripreme Međunarodne teniske federacije u turskoj Antaliji.

D. Musa

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 21 Siječanj 2021 15:47
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!