banerRC212

GOŠK krenuo s pripremama, a predsjednik Lujo Ilić poručuje: Opstanak nepoželjna riječ, penjemo se prema vrhu ljestvice

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto GOŠK krenuo s pripremama, a predsjednik Lujo Ilić poručuje: Opstanak nepoželjna riječ, penjemo se prema vrhu ljestvice

   Ivan Bubalo, novi trener GOŠK-a obavio je prvi proziv nogometaša prvoligaša iz Gabele. Proziv je počeo standardnim obraćanjem čelnika kluba - Luje Ilića predsjednika, Andrije Jurkovića, sportskog direktora i naravno, trenera Ivana Bubala. Nakon razgovora i dogovora koji su potrajali dobrih dvadesetak minuta, nogometaši su istrčali na pomoćni teren stadiona u Gabeli, gdje ih je dočekao Mateo Jovanović, kondicijski trener. Razgibavanje pod paskom novog kondicijskog trenera bilo je uvod u mora se reći lakši trening.

   Govoreći o planovima kluba u nastavku prvenstva Lujo Ilić, predsjednik kluba je istaknuo: „Nije nikakva tajna da smo razočarani ostvarenim u prvom dijelu sezone. Međutim, izvukli smo iz svega što nas je snašlo, određene pouke, te očekujem posve drugu sliku momčadi u drugom dijelu sezone. Opstanak, o tome ne bih govorio, očekujem uspon prema vrhu ljestvice, što više to bolje”, kaže Lujo Ilić, poslovično ambiciozni predsjednik Trojanaca.

   „Sve ću učiniti da se momčad digne što prije i pobjegne iz opasne zone. Ako nam se poklope neke stvari oko ekipe, očekujem dobre igre koje bi nas vinule prema samom vrhu”, kaže Bubalo, te na upit – kako liječiti totalnu neefikasnost nastavlja:

   „Ne treba biti previše pametan da bi se uočile osnovne slabosti, a to je prije svega neefikasnost. Devet golova u 15 utakmica, pokazatelj je da se nešto značajnije nije moglo ni očekivati. Klub je u fazi dovođenja jednog kvalitetnog napadača, pravog pojačanje što će stvari pokrenuti naprijed. S druge strane momčad će biti okrenuta igri koja će stvarati što više prilika”.

   Uglavnom novi trener Gabeljana najavljuje ofenzivnu igru koja bi trebala dovesti do postizanja što više pogodaka, a time boljih rezultata, odnosno više bodova.

   Redove GOŠK-a u zimskoj stanci napustila su četvorica nogometaša Alen Nuhanović, Edin Murga, Luka Asentić, Budimir Šarac, te Nikola Turanjanin koji je prešao u hrvatskog ligaša Slaven Belupo. Prvom sastavu priključena su četvorica juniora – Kuridža, Valjan, Bešo i Jurković. Par igrača došao je na probu, do je na posudbu iz Zrinjskog stigao Gabrijel Čeko.

Tekst i foto: Dušan Musa

 

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 21 Siječanj 2021 11:02
Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!