banerRC212

Za kraj polusezone za zaborav Čapljini i GOŠK-u neugodni suparnici

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Za kraj polusezone za zaborav Čapljini i GOŠK-u neugodni suparnici

   Pred nogometašima Čapljine je važna utakmica protiv čvrste momčadi Travnika. Utakmica 15. kola Prve nogometne lige Federacije BiH, Čapljina – Travnik igrat će se u subotu s početkom u 13,30 sati.

..........................................................

   Nogometaši GOŠK-a u zadnjem kolu jesenske polusezone idu na teško gostovanje u Kakanj. Utakmica 15-og kola Prve nogometne lige Federacije, Kakanj – GOŠK, igrat će se u subotu s početkom u 13,30 sati.

…………………………………………………………

   Rukometno prvenstvo u južnoj skupini Prve federalne rukometne lige stiglo je do osmog kola. Pred mladom momčadi Čapljine nakon hercegovačkog derbija protiv Međugorja, je derbi začelja sa Zrinjskim u Mostaru. Utakmica Zrinjski – Čapljina igrat će se u nedjelju s početkom u 13 sati.

   Čapljinski rukometaši igraju i Ligu Herceg-Bosne. U redovitom kolu Čapljinci će ugostiti ekipu Kiseljaka. Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 13 sati.

..............................................................

   U Mostaru će gostovati i nogometaši Višića. U susretu 11-og zadnjeg kola jesenske polusezone, Višići će igrati protiv Branitelja. Utakmica će se igrati u nedjelju s počekom u 14,30 sati. Zanimljivo, Višići su prvi s 24 boda, dok je Branitelj zadnji, jedanaesti, sa 6 bodova.

.................................................................................

   Odbojkašice Čapljine ponovo će put Sarajeva. Ovoga puta Čapljinke će u derbiju začelja igrati protiv Alipašina Polja. Utakmica Alipašino polje – Čapljina igrat će se u subotu s početkom u 16 sati.

.........................................................................

   U informacijama Radiopostaje Čapljina koncem prošloga i početkom ovoga tjedna, shodno najavama iz Košarkaškog saveza BiH, najavljivali smo da će se u reprezentativnoj stanki igrati zaostale utakmice. Međutim, zbog pandemije korona virusa, obveza dijela klubova u ABA 2 ligi i obveza u reprezentaciji, ni ovoga vikenda čapljinski košarkaši koji imaju dvije zaostale utakmice, neće igrati.

...................................................................

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!