banerRC212

Vule Trivunović trener GOŠK-a: Ova kriza uzdrmat će sve, a sport posebno!

  • Napisao/la D. Musa
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Vule Trivunović trener GOŠK-a: Ova kriza uzdrmat će sve, a sport posebno!

   Sudeći po uređivanju travnjaka na stadiona Pero – Perica Pavlović, u Gabeli ne gube nadu u nastavak prvenstva. Travnjak izvrsno izgleda i to je jedini vizualni znak da u NK GOŠK nije sve zamrlo. Odgovor na upit kako razmišlja struka potražili smo od trenera Vuleta Trivunovića koji boravi u Bajnoj Luci:

   „Šteta, šteta, dobro smo krenuli, izborili plasman u polufinale kupa, u prvenstvu startali pobjedom, ali nema nam druge nego slušati savjete nadležnih institucija i nadati se da će ovo čim prije proći kako bismo mogli nastaviti s radom. Stav UEFA-a je takav da će se nogometna prvenstva nastaviti, e sad kad, kako i pod kojim uvjetima, to su druga pitanja. Vjerojatno će to biti bez gledatelja. Bit će to nešto novo za klubove, za igrače, za trenere, za sve”, kaže Trivunović, te na upit kako provodi vrijeme nastavlja:

   „Kao i većina drugih s obitelji, ženom i djecom. Možda je djeci teže nego odraslima, jer im ne možeš objasniti čemu ova velika promjena u njihovim i našim životima. Tu je i nogomet, pogledam neke naše utakmice, pa utakmice konkurenata, pravim planove, jer ono što nas čeka bit će veliki izazov. Pretpostavljam nakon petnaestak dana priprema, slijedi žestoki ritam, utakmica svaka tri dana. Uvjeti za nogomet neće biti povoljni, što će za igrače, za te mlade ljude biti dodatno, veliko opterećenje”.

   -U kontaktu ste s igračima?

   -Jesam redovito, rade koliko mogu. Nije im lako bez utakmica, bez natjecanja. Prekid natjecanja je najmanje što su mogli poželjeti, jer su ostali i bez nogometa i bez dijela prihoda. Razgovaram s njima, jedva čekaju potrčati za loptom i zaigrati. Situacija je zaista složena, odrazit će se na cijelo društvo, a nogomet i uopće sport posebice.

   Tekst i foto: D. Musa

                                      Ukrajinci čekali licencu pa ostali 'zatočeni' u Čapljini

   Za pandemije korona virusa u Čapljini su ostala „zarobljena” dvojica Ukrajinaca – Illia Kornev i Lovyniuk Oleksandr. Čekajući licencu preskočili su prve dvije službene utakmice – Rudar u kupu i Radnik u prvenstvu, a kad je konačno stigla licenca, granice su zatvorene. Brže od licence bilo je zatvaranje granica, pa tako izvanredno stanje dijele s Čapljincima, daleko od obitelji. (dmu)

Parse error in downloaded data

banerRC1vikend

X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!