banerRC212

Košarkaši darivali djecu Dječjeg vrtića Čapljina

  • Napisao/la M.L.
  • Objavljeno u Sport
Istaknuto Košarkaši darivali djecu Dječjeg vrtića Čapljina

Igrači, treneri i uprava košarkaškog kluba Čapljina posjetili su Dječji vrtić Čapljina. Košarkaši su darivali djecu prigodnim športskim igračkama, a zauzvrat su od djece dobili obilje ljubavi, pjesme i božićnog duha. Igrači su uživali u druženju s djecom a od trenera smo čuli da je to i odlično ulaganja u budućnost čapljinskog sporta jer je izuzetno važno da jeca od najranijih dana zavole šport i tako usvoje zdrave životne navike.
Iznimno zahvalan košarkašima Čapljine bio je Ivica Matić, ravnatelj dječjeg vrtića Čapljina, koji je u izjavi za medije naglasio da su u vrtić dobrodošli svi sportaši, vrta vrtića otvorena su za sve sportaše jer sportski način života i pozitivna energija koju sportaši donose su izuzetno važni za odgoj djecu, kazao je ravnatelj Matić.
Marin Karlović, tajnik HKK Čapljina istaknuo je da je ovo samo jedna u nizu planiranih akcija košarkaškog kluba te je iskoristio priliku da sve navijače pozove na predbožićni hercegovački košarkaški derbi. Naime dan prije Badnjaka u Čapljini gostuje Zrinjski, a Karlović se nada da će košarkaši Čapljine navijačima pokloniti pobjedu protiv Zrinjskog.

 

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 17 Prosinac 2019 13:23
X

Upozorenje!

Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez prethodnog odobrenja!