Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

ŠPORT Najava utakmica za vikend

ŠPORT Najava utakmica za vikend

by | 27. listopada 2017. 14:00 | Vijesti

Ovoga vikenda u Premijer nogometnoj BH ligi igrat će se 13. kolo. Nogometaši GOŠK-a gostuju u Banjaluci, a utakmicu protiv Borca igrat će u subotu u 18 sati.


U Prvoj Federalnoj ligi također je na rasporedu 13. kolo, Čapljina igra u Siminom Hanu. Bit će to utakmica između drugoplasirane Sloge i četvrte Čapljine. Utakmica se igra u nedjelju u 13:30.


Odbojkašice Čapljine u subotu će igrati dvije utakmcie u Gradskoj športskoj dvorani. Mlađe odbojkašice od 16 sati igraju protiv Ilijaša. U 18 sati prva ekipa Čapljine igra protiv Novog Grada iz Sarajeva.


Košarkaši Čapljine u drugom kolu Košarkaškog prvenstva Herceg Bosne bit će domaćini Zrinjskom 2. Utakmica će se igrati u Gradskoj športskoj dvorani u nedjelju u 19 sati.


Rukometaši čapljinskih klubova ovog vikenda će odmarati. Naime 6. kolo Rukometne lige Federacije je otkazano zbog okupljanja omladinskih selekcija reprezentacije. Susreti 6. kola će se igrati narednog vikenda.


U Županijskoj nogometnoj ligi igra se 8. kolo u okviru kojeg su nogometaši Višića slobodni.

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...