Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Spojili se čapljinski rukometni klubovi

Spojili se čapljinski rukometni klubovi

by | 5. rujna 2019. 16:03 | Vijesti

U Čapljini ponovno imamo jedan rukometni klub Ujedinili su se HRK Čapljina i Rukometna Akademija. Tim povodom iz Akademije su uputili priopćenje, u kojem stoj “želimo upoznati sve prijatelje kluba, sponzore, građane Čapljine i sve ljubitelje rukometa o novonastaloj situaciji u čapljinskom rukometu.
Kao što znate u našem gradu, egzistirala su dva rukometna kluba “Hrvatski rukometni klub Čapljina“ i “Rukometna akademija Čapljina“ čiji su predsjednici Dragan Suton i Darijan Bošković na zajedničkom sastanku s gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem donijeli odluku o spajanju klubova.
Prioritet kluba je razvoj mladih igrača a gospodin Suton svojim znanjem i iskustvom će sigurno dati doprinos u ostvarenju naših ciljeva.
U narednom periodu očekuje nas puno posla s obzirom da seniorska liga počinje za dva tjedna dok mlađe kategorije svoje natjecanje počinju početkom listopada a u sustavu natjecanja imat ćemo četiri muške ekipe i dvije ekipe djevojčica što je preko sto dječaka i djevojčica u ligaškom natjecanju.”

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...