Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

SMART Fest otvara vrata: Maca i hit komedija; Kakva ti je žena, takav ti je život

SMART Fest otvara vrata: Maca i hit komedija; Kakva ti je žena, takav ti je život

by | 6. lipnja 2024. 10:55 | Aktualno, Vijesti

Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) započinje danas u 17 sati, donoseći raznolik program za sve uzraste. Osmo izdanje festivala otvorit će predstava Moj prijatelj Bumbi Lutkarskog kazališta Mostar, koja će se održati u Kulturnom centru Stolac. Ova topla priča o odrastanju, mašti i bezuvjetnoj ljubavi pružit će mališanima, ali i njihovim roditeljima, pregršt smijeha i zabave. Ulaz na predstavu je besplatan.

Večernji dio programa donosi hit komediju Kakva ti je žena, takav ti je život Dragana Marinkovića Mace, koja će se izvesti u 21 sat u Kulturnom centru Stolac.

Ova predstava, koja oduševljava publiku diljem regije, istražuje moderne muško-ženske odnose kroz humor i satiru. Zbog velikog interesa, ulaznice su gotovo rasprodane, a preostala mjesta možete provjeriti putem Entrio sustava: https://www.entrio.ba/event/dragan-marinkovic-maca-kakva-ti-je-zena-takav-ti-je-zivot-17944

Finalna večer SMART Festa, u subotu 8. lipnja, donosi bogat koncertni program. Na pozornici će nastupiti mladi talentirani glazbenik Adi Šoše sa svojim AL Music Bandom. Šoše će izvesti svoje popularne hitove poput Najljepši cvijet, Pusto ostrvo, Zabranjena riječ, te brojne druge.

Nakon Šoše, atmosferu će dodatno zagrijati bend Zoster, koji će publici predstaviti svoj novi album Najgori, ali izvesti i svima dobro poznate hitove kao što su Ko je jamio, Banana Stejt i Utopija.

https://www.instagram.com/p/C7wF28NomoU/

Ulaznice za koncertnu večer možete osigurati online putem Entrio sustava: https://entrio.ba/event/zoster-adi-sose-smart-fest-2024-18335  ili u EXC mjenjačnicama u Hercegovini (Mostar: Mepas Mall i Plaza, Čitluk: Gallery Mall). Ulaznice će biti dostupne i na ulazu, a koncert će se održati u središtu grada, uz predivnu Bregavu.

Ulaznice kupljene online mogu se prikazati na mobilnom telefonu prilikom ulaska na festival, bez potrebe za printanjem.

Za više informacija i novosti pratite nas na društvenim mrežama i posjetite službenu web stranicu festivala http://www.smart-fest.ba.

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...