Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Iz „Maškarske Republike Trebižat”, poručuju: „Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima”

Iz „Maškarske Republike Trebižat”, poručuju: „Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima”

by | 6. veljače 2019. 15:04 | Vijesti

   Shodno pučkoj da je – dobra priprema put do uspjeha, HKUD „Seljačka sloga” iz Trebižata već uvelike radi na pripremama za najstariju pokladnu manifestaciju u BiH, 55-ti karneval u Trebižatu i Čapljini. U priopćenju „Maškarske Republike Trebižat” ističe se da će svoje aktivnosti „poradi preuzimanja vlasti izvesti po taktički razrađenom PLANU”.

   Karnevalske svečanosti započet će u nedjelju, 24-og veljače, Malim maškarama koje će se održati u Domu kulture u Trebižatu.

   Velike maškare i promenada maškarske svite od Trebižata – magistralom M6 – kroz Mušu, Vrgorac i Čapljinu, do Trga kralja Tomislava, održat će se u nedjelju, 3. ožujka. Završni dio ovogodišnjih pokladnih svečanosti bit će u utorak, kada će se uz promenadu karnevalista, održati Suđenje Marku Krnjevalu, te ples pod maskama, u Domu kulture u Trebižatu.

   To su ključne točke 55-te „Maškarske Republike Trebižat” čiji glasnogovornici poručuju:

   „Mi se bavimo isključivo ozbiljnim problemima”, uz konstataciju:

   „Mi ništa ne obećavamo i to ne ispunjavamo.”

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...