Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

SEZONA S DVA LICA Višići porazom zaključili prvenstvo

SEZONA S DVA LICA Višići porazom zaključili prvenstvo

by | 9. lipnja 2024. 20:05 | Aktualno, Vijesti

Višići su  završili nogometnu sezonu porazom 0:3.  Međugorje je zasluženo došlo do tri boda na Čaerima, a mogli su i do uvjerljivije pobijede da na vratima Višića u prvom poluvremenu nije bilo raspoloženog Zvonimira Ivankovića. U drugom dijelu na gol je stao rezervni vratar Josip Šutalo.

Uoči utakmice na Čarima svečano se od igračke karijere oprostio kapetan Višića Mario Čerkez. Za 7 godina igranja u Višićima upisao je više od 100 nastupa.

Sezona na Čaerima bila je obilježena usponima i padovima. U prvom dijelu sezone, Višići su odigrali odlično. U prvih 9 kola izabranici Nikice Kneževića imali su 6 pobjeda, dva remija i jedan poraz. Međutim, kako je sezona odmicala, tako su se pojavili i problemi.

Druga polovica sezone donijela je nešto drugačiju priču. Mlada momčad Višića počela je pokazivati znakove slabosti. Gubili su utakmice koje su ranije s lakoćom pobjeđivali, a najveći šok doživjeli su u 23. kolu kada je na Čaerim s nevjerojatnih 1:7 slavila Kamešnica, u tom trenutku posljednja momčad na tabeli.

Jedan od ključnih izazova s kojima se trener Knežević suočavao tijekom sezone bio je liječnički karton.  Ozljede i izostanci stvarali su rupe u postavi koje je bilo teško popuniti, a tijekom zimske pauze klub je napustio i vodeći strijelac lige Ante Pažin koji je preselio na Bjelave sa zadatkom spašavanja Čapljine.

Iako sezona nije bila savršena, ispunjena je poukama i neprocjenjivim iskustvom koje će mladim igračima Višića koristiti u budućnosti.

Tablice omogućuje Sofascore

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...