Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Domanovići eskivirali natjecanje, Grabovine bolje od Trebižata

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Domanovići eskivirali natjecanje, Grabovine bolje od Trebižata

by | 22. srpnja 2019. 12:39 | Vijesti

   Šeste večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, odigrane su dvije utakmice, po jedna u kadetskoj i seniorskoj konkurenciji. Ekipa Domanovića koja je trebala igrati protiv Bobanova Sela u zakazano vrijeme nije se pojavila na terenu, pa je diskvalificirana. To je druga diskvalifikacija u seniorskoj konkurenciji, pa se sada broj ekipa sveo na 18 koliko je liga brojila prošle godine. Uglavnom u C skupini su tako ostale dvije ekipe – Bobanovo i Tasovčići, pa će samo jedna utakmica odlučiti o poretku.

   Utakmica u kadetskoj konkurenciji između Čeljeva i Bobanova Sela donijela je zanimljiv nogomet. U regularnom dijelu završena je neodlučeno 1:1. Ivano Markota doveo je Čeljevčane u vodstvo, a poravnao je Marko Jurić. U raspucavanju boljim izvođenjem šesteraca, prednost je ostvarila ekipa Čeljeva.

   U jedinoj utakmici seniorskog programa Grabovine su savladale nekad moćni Trebižat 3:0. Strijelci su bili Deni Proleta dva i Goran Obradović. Za razliku od Trebižata koji je izgubio i drugu utakmicu, Grabovine su dobro startale, pa će o prvom mjestu u D skupini odlučivati susret trećeg kola Čapljina 1 – Grabovine, dok Trebižećanima ostaje nada da neće biti među dvije najlošije ekipe koje će se oprostiti u prvom krugu.

   Večeras sedme turnirske večeri na programu su četiri utakmice, na otvaranju od 19,30 igrat će kadeti, Dračevo – Grabovine, a od 20,15 Dretelj – Zvirovići/Prćavci. Seniori kreću od 21 sat, a u prvom susretu igrat će Višići – Doljani, a zatim od 22 sata Dračevo/Sjekose – Počitelj/Hotanj.

 

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!