Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Šeste večeri devetnice misu u Čeljevu služio don Ivan Kordić, koji je u najtežim vremenima vodio ovu župu

Šeste večeri devetnice misu u Čeljevu služio don Ivan Kordić, koji je u najtežim vremenima vodio ovu župu

by | 3. lipnja 2024. 22:15 | Aktualno, Vijesti

Šeste večeri devetnice, u ponedjeljak 3. lipnja, svetu misu u crkvi Presvetog Srca Isusova u Čeljevu služio je don Ivan Kordić, župnik na Ledincu, nekadašnji župnik Čeljeva. Don Ivan Kordić vodio je župu Čeljevo tijekom 14 godina, prije, tijekom i nakon Domovinskog rata.

Kazao je da mu je drago ponovno vidjeti svoje nekadašnje župljane, te se prisjetio kratko starih vremena i obnove župe nakon rata.

Župnik don Ivo Šutalo mu je uručio poklon – krunicu, čašu, košaru s povrćem i bocu vina.

Pod misom je pjevao župni zbor s Ledinca, koji je održao i mini koncert nakon mise

Podsjećamo, u župnoj crkvi u Čeljevu održavaju se devetnice povodom patrona župe i proslave 50. obljetnice njenog utemeljenja.

Svaku večer misu predvodi drugi svećenik.

U utorak, 4. lipnja, misu će predvoditi don Ivo Šutalo, pod misom će pjevati Zbor mladih župe Čeljevo, a nakon mise će se održati tribina zajednice “Cenacolo” pod nazivom “Iz tame u svjetlo”.

Foto: Slavica Perić, Mario Knežević

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...