Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Prćavčani i Zvirovčani bolji od Gabela Polja

Liga mjesnih zajednica Čapljine: Prćavčani i Zvirovčani bolji od Gabela Polja

by | 31. srpnja 2018. 16:58 | Vijesti

   Šesta večer Lige mjesnih zajednica Čapljine, kao i prethodne, počela je utakmicama kadetskog dijela programa. U susretu drugog kola D skupine, s obzirom na rezultate iz prvog kola, Gnjilišta su iznenadila Dretelj i ostvarila pobjedu 4:1. Strijelci, Martin Bošković i Hrvoje Batinić po dva za Gnjilišta, dok je počasni pogodak za Dretelj, poravnanje na 1:1, postigao Nikola Jukić. Favorizirano Čeljevo je u drugoj utakmici, drugog kola D skupine, visoko 6:0 (3:0), savladalo Doljane. Strijelci Željko Žobrak tri, Leonardo Krndelj, Žarko Kordić i Noah Menalo po jedan pogodak. Vodi Čeljevo sa šest bodova i impozantom razlikom golova 13:0.

    Seniorski program počeo je utakmicom D skupine Trebižat – Domanovići 1:1, na penale 5:4 prednost za Trebižaćane. Pogotkom Mladena Repca, sredinom prvog dijela, poveo je Trebižat, a polovicom drugog dijela Domanovići su izjednačili, strijelac Mirza Elezović. U raspucavanju strijelci su u prvoj seriji bili precizni, a pobjednika je odlučio šut u gredu u drugoj seriji. Vodi Trebižat s 4 boda. U završnoj utakmici drugog kola Zvirovići/Prćavci – Gabela Polje 5:2. Strijelci Josip Brajković dva, Leo Nikše, Josip Šimović i Lovre Dragičević po jedan, za pobjednike, a Deni Primorac dva za Gabela Polje. Vode Zvirovići/Prćavci s 3 boda, koliko imaju i Opličići, dok je podmlađeno Gabela Polje skupnu fazu natjecanja završilo bez bodova, pa će mu za prolaz u drugi krug trebati puno sreće.

    Rezultati, šeste turnirske večeri, kadeti, drugo kola D skupina, Dretelj – Gnjilišta 1:4, Čeljevo – Doljani 6:0.

    Seniori, drugo kolo E skupina, Trebižat – Domanovići 1:1, na penale 5:4, prednost za Trebižat; F skupina, drugo kolo, Zvirovići/Prćavci – Gabela Polje 5:2. Utakmice šeste turnirske večeri sudili su čapljinski suci, Čepo i Limov.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...