Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Višićani i Dračevo/Sjekose ostvarili uvjerljive pobjede

Višićani i Dračevo/Sjekose ostvarili uvjerljive pobjede

by | 23. srpnja 2019. 15:43 | Vijesti

Sedme večeri lige mjesnih zajednica Čapljine odigrane su četiri utakmice, a postignuti su sljedeći rezultati, kadeti, Grabovine – Dračevo 7:1, Dretelj – Prćavci/Zvirovići 3:2. Seniori, Višići – Doljani 7:1, te Dračevo/Sjekose – Počitelj/Hotanj 4:1.

U prvoj utakmici kadetskog programa Grabovine su više nego uvjerljivo nadigrale Dračevo, čiji mladi igrači vidno zaostaju za starijim kolegama. Puno neizvjesnija bila je druga utakmica kadetskog programa, Dretelj – Prćavci/Zvirovići 3:2. Pogotke su postigli Marin Blagoje, Martin Brajković i Davorin Brajković, dok su za Zviroviće/Prćavce pogodili Frane Dragičević i Ilija Vego.

Seniorski dio večeri otvorila je utakmica Višići – Doljani 7:1. Bez obzira što su se mladi „graničari” trudili parirati, šupljine u obrani i uigranost Višićana, doveli su do serije pogodaka. Po tri puta pogodili su Tomislav Jurković i Aziz Šoše, a jednom Đure Raguž. Počasni pogodak za Doljane, pod kraj utakmice, postigao je Ivan Šutalo. Valja reći da se uz visoku pobjedu istakao i Zvonimir Ivanković, vratar Višića.

Druga seniorska utakmica Dračevo/Sjekose – Počitelj/Hotanj 4:1, u počeku je mirisala po neizvjesnosti. Momčad Dračeva/Sjekosa imala je samo pet igrača, a uz to počelo je izjednačeno, s propuštenim prilikama na obje strane. Međutim, kako je utakmica odmicala Dračevo/Sjekose predvođene Antom Pažinom nekadašnjom velikom nadom GOŠK-a, su preuzele kontrolu i na kraju zabilježile sigurnu pobjedu. Strijelci Robert Bunoza dva, Ante Pažin i Goran Obradović, dok je za Počitelj/Hotanj u čijim redovima je igrao i rukometaš Goran Lasta, pogodio Ivan Trogrlić.

Turnir se nastavlja danas, kada su na programu tri utakmice, kadeti, u 20 sati igrat će, Gorica/Struge – Gabela Polje, seniori, u 21 sat, Čapljina 1 – Grabovine, te u 22 sata Čeljevo – Bivolje Brdo.

Tekst i foto: D. Musa

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...