Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U nedjelju u Počitelju šahovski turnir “Lipanjske zore”

U nedjelju u Počitelju šahovski turnir “Lipanjske zore”

by | 15. lipnja 2018. 17:04 | Vijesti

   Međunarodni šahovski turnir “Lipanjske zore” održat će se u nedjelju, 17-og lipnja. Vladislav Prskalo, predsjednik Šahovskog kluba Čapljina ističe da se unatoč većem broju turnira u okruženju, ove godine očekuje devedesetak sudionika.

   “Počeli smo sa 44 sudionika na prvom turniru, lani smo imali 81, a ove godine očekujemo dalji rast”, naglašava predsjednik Prskalo.

    Međunarodni šahovski turnir “Lipanjske zore” igrat će se u restoranu “Stako” u Počitelju, a počet će u 10 sati. Prijave se primaju sve do početka turnira, a poželjno je petnaestak minuta prije službenog početka. Igrat će se devet kola s ritom pola sata po igraču, a kotizacija je 10 maraka s tim što su mladi članovi ŠK Čapljina koji su nastupali za klub, oslobođeni plaćanja participacije.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...