Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Šahovski klub Čapljina vjeran tradiciji: Prijave za Božićno-novogodišnji turnir do 27. prosinca

Šahovski klub Čapljina vjeran tradiciji: Prijave za Božićno-novogodišnji turnir do 27. prosinca

by | 20. prosinca 2019. 16:02 | Vijesti

  .Šahovski klub Čapljina ostaje vjeran tradiciji, pa će shodno tomu koncem godine organizirati već tradicionalni Božićno-novogodišnji turnir. Turnir će se održati u nedjelju, 29. prosinca.

Pravo sudjelovanja imaju šahistkinje i šahisti s područja grada Čapljine, bez obzira na starosnu dob, te pozvani šahisti iz regije. Prijave se primaju do petka, 27. prosinca, u prostorijama kluba ili na mobitel 063/383-370. Kotizacija je 5 KM, a u nju su uračunati osvježavajuća pića i zakuska.
Turnir će se igrati u prostorijama ŠK Čapljina, u ulici Matije Gupca, u središtu Čapljine. Broj mjesta je ograničen, a prednost će imati ranije prijavljeni. Tempo i način igre ovisit će o broju prijavljenih igrača. Početak turnira je u 10 sati, a organizator je osigurao nagrade za sve kategorije.
Valja reći da su u proteklih pet godina prva mjesta osvajali članovi ŠK Čapljine, majstorski kandidati Ekrem Koso i Vladislav Prskalo. Kosin niz pobjeda od 2014. godine, prekinuo je 2015. Vladislav Prskalo. Pokrovitelj turnira je grad Čapljina i gradonačelnik dr. Smiljan Vidić.
D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!