Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

U Stocu s dalekovoda pao i poginuo radnik

U Stocu s dalekovoda pao i poginuo radnik

by | 26. travnja 2024. 15:09 | Aktualno, Vijesti

Radnik iz Nevesinja pao je u četvrtak s električnog stupa u Stocu i poginuo, doznaje se u petak u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

“PS Stolac prijavio je S.L. da je u industrijskoj zoni s električnog stupa pao S.S. (1985.) iz Nevesinja, djelatnik poduzeća ‘ARS INŽINJERING’ Banja Luka. Isti je od zadobivenih ozlijede smrtno stradao što je konstatirano od strane dežurne liječnice Doma zdravlja Stolac”, kaže se u policijskom izviješću.

Lice mjesta je osigurano od strane djelatnika PS Stolac, a s navedenim su upoznati dežurni tužitelj i inspektori Ministarstva rada.

Očevid su izvršili djelatnici Odjela krim. policije PU Čapljina.

Tekst/foto: FENA

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...