Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Rukometaši završili sezonu, vraćaju se u Federalnu ligu

Rukometaši završili sezonu, vraćaju se u Federalnu ligu

by | 18. svibnja 2024. 18:42 | Aktualno, Vijesti

Rukometaši Čapljine porazom su se oprostili od Premijer rukometne lige. U posljednjem kolu u Čapljini je slavio Maglaj  32:35.

Čapljina je loše odigrala sezonu u najelitnijem rangu BH rukometa, uspjeli su upisati samo dvije pobjede. Slavili su na domaćem parketu protiv Hercegovine i Čelika koji je odustao od natjecanja poslije 8 kola.

Čapljina se tako ekspresno vratila u Prvu ligu Federacije nakon samo jedne sezone u Premijer ligi. Pored Čapljine u drugu ligu je ispala i Hercegovina. Prvak je Izviđač iz Ljubuškog.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...