Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Igrači GOŠK-a u karanteni za utakmicu protiv Čelika

Igrači GOŠK-a u karanteni za utakmicu protiv Čelika

by | 25. rujna 2018. 17:18 | Vijesti

   

   Relativno mirno bilo je stanje u GOŠK-u nakon poraza u Tuzli od Slobode 2:0, do sportskog pregleda u ponedjeljak, nakon kojega su se pojavile dvojbe. Uz nes(p)retno primljeni pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, znani i samozvani analitičari su ustvrdili da je sudac Dragan Petrović pri rezultatu 0:0 u 18-oj minuti utakmice, „mirne duše“ mogao za GOŠK svirati penal. Uz to zbog zaleđa sumnjiv je i drugi pogodak domaćina. Sve skupa GOŠK u Tuzli nije igrao tako loše kako rezultat upućuje, nego su ga previdi i greške stajali povoljnijeg ishoda. Međutim, ta naknadna pamet Gabeljanima, koji ove sezone očito je ne uživaju ni naklonost Fortune, a ni djelitelja pravde, neće pomoći jer šesti poraz u deset utakmica, još čvršće ih je prikovao za predzadnju poziciju, koja vodi u niži rang.

   Dakle, nimalo ugodna pozicija za “lavove“, koja upućuje na zaključak da odstupanja više ne smije biti. Potvrđuje to i Lujo Ilić, predsjednik kluba koji najavljuje da će igrači dan uoči utakmice provesti u karanteni. Odlazak u karantenu prakticiran je u završnici prošlog prvenstva, kada su se Gabeljani bori i izborili za opstanak u elitnom rangu.

   Na osnovu utakmica protiv Mladosti u Gabeli i Slobode u Tuzli, ostaje dojam da je GOŠK negdje u prvenstvenoj stanci izgubio solidnu formu. Podsjećamo, „lavovi“ su maksimalno odgovorno odigrali domaću utakmicu protiv Širokog Brijega 0:0, nakon koje je odstupio Boris Pavić, dotadašnji trener Širokobriježana, zatim su u ravnopravnoj utakmici s igračem manje, u Bijeljini izgubili od Radnika. Međutim, stanka tijekom koje su osvojili turnir u Vinjanima, kao da je „pojela“ formu, uslijedila su dva poraza i velike brige.

   Za današnju utakmicu protiv Čelika trener Feđa Dudić neće moći računati na “požutjelog” Kulovića, mladog Boška Boškovića koji je na listi ozlijeđenih, dok se ekipi nakon duže stanke zbog ozljede, priključio Miha Vidmar. Što se same utakmice tiče, trener Dudić ne dvoji:

   “Protiv Čelika nema kalkulacija, jedino nas pobjeda vraća u život. Svaki drugi rezultat doveo bi nas u nove dubioze. Svaka čast Čeliku, ali za nas je to utakmica od presudne važnosti”.

   Inače, u međuvremenu obavljeni ždrijeb osmine finala nogometnog kupa BiH, koji je Gabeljanima donio drugo uzastopno gostovanje, ponovo kod federalnog prvoligaša, ovoga puta TOŠK-a u Tešnju, ocijenjen je povoljno. Utakmica 11-og kola Premijer nogometne lige GOŠK – Čelik, u Gabeli, počet će u 16 sati.

D. Musa

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...