Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ravno: Starac pronađen u besvjesnom stanju, ispred kuće tragovi krvi

Ravno: Starac pronađen u besvjesnom stanju, ispred kuće tragovi krvi

by | 6. rujna 2023. 10:04 | Aktualno, Vijesti

U ponedjeljak, 4. rujna  sedamdesetsedmogodišnji muškarac pronađen je u besvjesnom stanju u svojoj kući na Ivanici,  općina Ravno, priopćeno je u MUP-u HNŽ-a.

Kako se navodi u priopćenju, u ponedjeljak oko 13,00 sati u Policijskoj ispostavi Ravno telefonom se obratio Z.R. (1979.) i prijavio da je, nakon što mu se na telefon stric nije javljao, otišao do njegove kuće i zatekao ga kako nepomično leži u jednoj prostoriji. Ispred kuće bili su vidljivi tragovi krvi.

Odmah na mjesto događaja su izašli djelatnici policije, R.R. je pronađen živ, ali u besvjesnom stanju. Vozilom Hitne pomoći prevezen je odmah u bolnicu Trebinje.

Zbog izražene sumnje da je ozljede navedenoj osobi nanio njegov sin s kojim već duže vrijeme ima problema, poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja. Upoznat je i Odjel krim. policije i tužitelj a na mjestu događaja izvršen je očevid.

Priopćenje/foto: MUP HNŽ-a

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...