Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Ravno dobiva novu prometnicu do granice s Hrvatskom

Ravno dobiva novu prometnicu do granice s Hrvatskom

by | 23. studenoga 2023. 13:58 | Aktualno, Vijesti

Načelnik Ravnog Andrija Šimunović i direktor HP Investing d.o.o Mostar Hasan Pekušić potpisali su ugovor o izgradnji nove trase prometnice Zavala – granica s Republikom Hrvatskom.

Planirani vremenski okvir ukupnog izvođenja radova na budućoj trasi je 15 mjeseca, a radi se o dionici dugoj 10 kilometara.

Vrijednost ugovorenih radova s PDV-om je 11.6 milijuna maraka. Sredstava za ovaj projekt osigurala je Vlada Republike Hrvatske.

Također je potpisan ugovor o stručnom nadzoru nad izvođenjem radova. Posao vrijedan 436.585 KM s PDV-om dobila je tvrtka IGH d.o.o. Mostar, priopćeno je iz Općine Ravno.

Foto/tekst: FENA

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...