Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Raspisan natječaj za upis u srednje škole u HNŽ-u

Raspisan natječaj za upis u srednje škole u HNŽ-u

by | 16. lipnja 2023. 14:38 | Vijesti

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo je natječaj za upis u prve razrede srednjih škola na prostoru ove županije.

Pravo prijave imaju učenici starosti do 17 godina s prethodno završenom osnovnom školom.

Dokumentacija potrebna za prijavu na natječaj je obrazac za prijavu, rodni list te svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi i uspjehu iz šestih, sedmih i osmih razreda.

Svjedodžbe i uvjerenja moraju se dostaviti u originalnom formatu, dok je za druge dokumente dovoljna ovjerena kopija.

Za upis u Srednju školu Čapljina otvoreno je 140 mjesta četverogodišnjih i trogodišnjih smjerova i to za: opću gimnaziju, tehničare za elektroenergetiku, hotelijersko-turističke tehničare, agroturističke tehničare, ekonomiste, kuhare, konobare, CNC operatere i automehaničare.

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...