Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Raspisan natječaj za upis u srednje škole u HNŽ-u

Raspisan natječaj za upis u srednje škole u HNŽ-u

by | 16. lipnja 2023. 14:38 | Vijesti

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije raspisalo je natječaj za upis u prve razrede srednjih škola na prostoru ove županije.

Pravo prijave imaju učenici starosti do 17 godina s prethodno završenom osnovnom školom.

Dokumentacija potrebna za prijavu na natječaj je obrazac za prijavu, rodni list te svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi i uspjehu iz šestih, sedmih i osmih razreda.

Svjedodžbe i uvjerenja moraju se dostaviti u originalnom formatu, dok je za druge dokumente dovoljna ovjerena kopija.

Za upis u Srednju školu Čapljina otvoreno je 140 mjesta četverogodišnjih i trogodišnjih smjerova i to za: opću gimnaziju, tehničare za elektroenergetiku, hotelijersko-turističke tehničare, agroturističke tehničare, ekonomiste, kuhare, konobare, CNC operatere i automehaničare.

Najnovije vijesti

Najava događaja

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...