Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Za petak, 6. prosinca, najavljuje se početak asfaltiranja trećeg čapljinskog rotora

Za petak, 6. prosinca, najavljuje se početak asfaltiranja trećeg čapljinskog rotora

by | 5. prosinca 2019. 16:31 | Vijesti

   Radovi na trećem kružnom toku u ulici Ante Starčevića, u Čapljini, bliže se kraju. Kako smo doznali od radnika tvrtke HP Investing koja je izvođač radova, u petak bi konačno trebalo početi asfaltiranje. U međuvremenu uređuju se pristupni nogostupi, zatrpavaju otkopane kanalizacijske, vodovodne cijevi i druga infrastruktura, dok radnici reguliraju promet, propuštajući vozila naizmjenično u jednom, odnosno drugom smjeru, tj s mosta u pravcu grada, te iz grada preko mosta.

   Podsjećamo, radovi na rotoru, odnosno uobičajeno kružnom toku, započeli su koncem srpnja, a prvobitni rok za završetak bio je tri mjeseca. U međuvremenu rokovi su prolongirani, pa se radovi tek ovih dana bliže kraju. Naravno, još će se raditi, ali za vozače je važno da će biti urađena asfaltna podloga što će omogućiti lakše prometovanje. Laknut će svakako i stanovnicima tog dijela grada, jer će konačno nestati prašine i buke strojeva.

   Valja reći da je prema prvobitnim najavama investicija vrijedna nepunih pola milijuna maraka, a zahvat je bio zahtjevan jer nije bilo alternativnih rješenja za promet, pa se radilo uz njegovo istovremeno odvijanje što je svakako usporavalo radove.

{gallery}2019/191205rotor{/gallery}

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!