Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tasovčići/Klepci i Počitelj/Hotanj prvi su polufinalisti Lige MZ

Tasovčići/Klepci i Počitelj/Hotanj prvi su polufinalisti Lige MZ

by | 8. kolovoza 2023. 0:37 | Aktualno, Nekategorizirano, Vijesti

Vinko Kalfić “dugom” podigao tribine na noge

Tasovčići/Klepci u prvom četvrtfinalu s 3:0 pobijedili su Bivolje Brdo. Nogometaši Bivolja Brda pružili su dobar otpor prvom favoritu turnira, međutim više od toga nisu mogli. Za Tasovčiće/Klepce dva puta zabijao je Mato Miličević te jednom Pero Pervan.

Prošlogodišnji prvak u polu finalu čeka boljeg iz utakmice Dračevo -Šuškovo Naselje.


Počitelj/Hotanj drugi je polufinalist. U odličnoj utakmici sa 6:3 slavili su protiv Gabele.

Povela je momčad u kojoj je nastupilo 6 Kalfića i Leo Trogrlić 3:0, najbolji pojedinac Gabele vratar Božo Medić dobio je crveni karton ali Gabeljani se nisu predavali i držali su utakmicu u neizvjesnosti do samog kraja tako da su gledatelji vidjeli 9 golova i dobru malonogometnu predstavu.

Najbolji trenutak utakmice, a vjerovatno i turnira, priredio nam je Vinko Kalfić koji je u prvom poluvremenu pokazao svu raskoš svoga talenta. Uzeo je loptu na centru i svog čuvara prevario “dugom”, popularnim driblingom koji se baš i ne viđa često na nogometnim terenima u ovom dijelu svijeta. Čapljinska publika prepoznala je trenutak i s velikim ovacijama pozdravila ovaj potez.

Nažalost Vinko nas je podsjetio i koliko je današnji nogomet izgubio dušu, igra se na snagu unutar zadanih šablona. Dribling, posebno onaj s dozom vica, je nešto što se rijetko viđa na današnjim utakmicama.

Počitelj/Hotanj u polufinalu će igrati protiv pobjednika utakmice Bobanovo- Čapljina 2.

 

Najnovije vijesti

Najava događaja

    No Results Found

    The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Fotografija dana

Propustili ste? Poslušajte!

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...