Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Tasovčići/Klepci i Počitelj/Hotanj prvi su polufinalisti Lige MZ

Tasovčići/Klepci i Počitelj/Hotanj prvi su polufinalisti Lige MZ

by | 8. kolovoza 2023. 0:37 | Aktualno, Nekategorizirano, Vijesti

Vinko Kalfić “dugom” podigao tribine na noge

Tasovčići/Klepci u prvom četvrtfinalu s 3:0 pobijedili su Bivolje Brdo. Nogometaši Bivolja Brda pružili su dobar otpor prvom favoritu turnira, međutim više od toga nisu mogli. Za Tasovčiće/Klepce dva puta zabijao je Mato Miličević te jednom Pero Pervan.

Prošlogodišnji prvak u polu finalu čeka boljeg iz utakmice Dračevo -Šuškovo Naselje.


Počitelj/Hotanj drugi je polufinalist. U odličnoj utakmici sa 6:3 slavili su protiv Gabele.

Povela je momčad u kojoj je nastupilo 6 Kalfića i Leo Trogrlić 3:0, najbolji pojedinac Gabele vratar Božo Medić dobio je crveni karton ali Gabeljani se nisu predavali i držali su utakmicu u neizvjesnosti do samog kraja tako da su gledatelji vidjeli 9 golova i dobru malonogometnu predstavu.

Najbolji trenutak utakmice, a vjerovatno i turnira, priredio nam je Vinko Kalfić koji je u prvom poluvremenu pokazao svu raskoš svoga talenta. Uzeo je loptu na centru i svog čuvara prevario “dugom”, popularnim driblingom koji se baš i ne viđa često na nogometnim terenima u ovom dijelu svijeta. Čapljinska publika prepoznala je trenutak i s velikim ovacijama pozdravila ovaj potez.

Nažalost Vinko nas je podsjetio i koliko je današnji nogomet izgubio dušu, igra se na snagu unutar zadanih šablona. Dribling, posebno onaj s dozom vica, je nešto što se rijetko viđa na današnjim utakmicama.

Počitelj/Hotanj u polufinalu će igrati protiv pobjednika utakmice Bobanovo- Čapljina 2.

 

Propustili ste? Poslušajte!

KULTURA ČETVRTKOM:  Arheolog Ivan Prce

KULTURA ČETVRTKOM: Arheolog Ivan Prce

Kako izgleda jedno arheološko iskopavanje i još neke "tajne zanata" otkrio nam je arheolog Ivan Prce.   https://open.spotify.com/episode/4ebpIgW9aJA9SOZRMeCEiC  

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

AUDIO: Izložba slika Amele Hadžimejlić u Galeriji MLAZ

U Galeriji Marinelli Landor and Zlaja, MLAZ u Počitelju, izlaže prof. dr. grafike Amela Hadžimejlić. Večeras 9.9.2023. do 23 sata mogu se vidjeti 24 rada stvarana prema tekstu Predraga Fincija.   https://open.spotify.com/episode/0HVDLDxujk22uY08bH04kP  ...