Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Radiopostaja Čapljina slavi 42. rođendan

Radiopostaja Čapljina slavi 42. rođendan

by | 26. listopada 2018. 10:42 | Vijesti

Radiopostaja Čapljina počela je s emitiranjem 26. listopada 1976. godine, dakle prije 42 godine. Osnivač joj je i svih ovih godina i jedini vlasnik općina Čapljina.
Radiopostaja Čapljina danas emitira svoj program 24 sata dnevno. U prije ratnom periodu emitran je dvosatni dnevni program. Tijekom Domovinskog rata Radiopostaja Čapljina i njeni tadašnji djelatnici bili su uz branitelje i dali su veliki obol u obrani naših ognjišta. U poslijeratnom periodu program je polako rastao a 2008. godine dosegnuo je današnji standard od 24 sata vlastitog programa.
U 2017. godini u programu je sudjelovalo 4 100 osoba dakle više od 11 dnevno, sve to realizira 6 uposlenika. Svakodnevno se trudimo objektivno i profesionalno prenijeti najnovije informacije s terena u tome nam pomažu naši brojni sugovornici, kojima se i ovim putem zahvaljujemo.

 

 

 

Propustili ste? Poslušajte!

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

AUDIO: Josip Ostojić o zdravom načinu života

Interes za zdravom prehranom u zadnje vrijeme naglo je porastao, no ključno je pronaći zdravu ravnotežu te je vrlo važno slušati savjete i preporuke osoba koji su stručnjaci u tom području. Tim povodom  razgovarali smo s Josipom Ostojićem, magistrom kineziologije i...

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...