Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Radionica za roditelje o važnosti radnog pamćenja kod djece

Radionica za roditelje o važnosti radnog pamćenja kod djece

by | 19. ožujka 2024. 21:00 | Aktualno, Vijesti

Klinika za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar organizira predavanje na temu upoznavanja roditelja s važnosti radnog pamćenja kod djece koje će se održati u petak, 22. ožujka, u glavnom medicinskom objektu SKB Mostar na Bijelom Brijegu (8. kat) s početkom u 17 sati.

Pamćenje je temeljna sposobnost koja ima vitalnu ulogu u socijalnom, emocionalnom i kognitivnom funkcioniranju. Djeca imaju sposobnost pamćenja i u predverbalnoj fazi, a razvoj jezika ima značajnu ulogu u razvoju radnog pamćenja.

Cilj je ovog predavanja upoznati roditelje s ranim razvojem memorije te upoznati ih s načinima poticaja u svakodnevnom životu.

Predavanja će voditi izv. prof. Mladenka Vukojević, prof. defektolog i Monika Džeba, mag. logopedije, a svi zainteresirani trebaju se prethodno prijaviti na mail adresu: radionicazadjecu [email protected] ili putem kontakt telefona: 063/209-565.

Tekst/foto: FENA

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...