Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Putujući festival za djecu “FutureA” u utorak 29. svibnja stiže u Čapljinu

Putujući festival za djecu “FutureA” u utorak 29. svibnja stiže u Čapljinu

by | 28. svibnja 2018. 12:36 | Vijesti

Općina Čapljina će u utorak 29. svibnja na Trgu kralja Tomislava ugostiti putujući festival za djecu “FutureA” u organizaciji fondacije “Out of Area”. Načelnik općine Čapljina kao domaćin, poziva sve škole Hercegovačko-neretvanske županije i svu djecu na Futurea Festival.

FutureA će ponuditi djeci četiri različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre. Djeci će na usluzi biti 40 čapljinskih i 160 nizozemskih volontera.

Ulaz je slobodan, sva djeca mogu sudjelovati na festivalu i uživatti u igri, stvaranju, kretanju i zabavi na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

FutureA Festival će početi u 13:30 sati a završiti će u 16:30 sati. Bit će mnogo glazbe i plesa, a biti će postavljeni zabavni šatori i tobogani za dječju igru i zabavu.

Povodom održavanja ovog festivala za djecu organizatori mole da se s velikog parkinga kod Trga kralja Tomislava uklone sva vozila, te da se parking ne koristi u vremenu od 20 sati 28. svibnja do 20 sati 29. svibnja jer će na njemu biti postavljeni šatori.

 

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...