Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Pronađeno tijelo drugog mladića koji je nastradao u automobilskoj nesreći kod Stoca

Pronađeno tijelo drugog mladića koji je nastradao u automobilskoj nesreći kod Stoca

by | 17. veljače 2024. 16:50 | Aktualno, Vijesti

Nakon višednevne potrage za mladićem M.V. (20) koji je ispao iz vozila u nesreći koja se dogodila u noći sa 11. na 12. veljače, pronađeno je tijelo u subotu u rijeci Bregavi, navodi se u priopćenju HGSS-a Čapljina.

“U utorak, nakon što je je izvučeno jedno tijelo i vozilo, nastavljena je svakodnevna potraga za drugim mladićem. Tijelo je pronađeno 4 km nizvodno od mjesta gdje je pronađeno vozilo.

U potrazi su sudjelovali DVD Stolac, PVP Čapljina, FUCZ, CZ Stolac, lokalno stanovnistvo te članovi HGSS Čapljina, HGSS Čitluk, GSS Žepče, GSS Ljubuški, HGSS Mostar, GSS Široki Brijeg, HGSS Posušje.

Ovim putem obitelji izražavamo iskrenu sućut”- stoji u priopćenju Hercegovačke gorske službe spašavanja Čapljina.

Tekst/Foto: facebook/hgsscapljina

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...