Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

Pronađen kip Brucea Leeja, uhićen 46-godišnjak

Pronađen kip Brucea Leeja, uhićen 46-godišnjak

by | 9. ožujka 2024. 12:03 | Aktualno, Vijesti

Mostarska policija pronašla je kip Brucea Leeja koji je ukraden protekloga vikenda iz parka Zrinjevac u Mostaru.

Zbog krađe je uhićen D.P. (1978.) iz Mostara, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

“Pronađen je Bruce Lee iz Velikog parka/parka Zrinjevac i upravo traje borba za njegov život jer je u kritičnom stanju. Pomolimo se za njega”, piše na Instagram profilu “Mostar forever”, uz fotografiju na kojoj se vidi da su kipu ispilane noge.

Iz MUP-a su ranije priopćili “da je podesnim alatom s postolja prepilan i otuđen kip” te da je izvršen očevid.

Statua Brucea Leeja postavljena je u parku Zrinjevac 2005. godine, a djelo je hrvatskog akademskog kipara Ivana Fijolića.

Tekst/foto: Fena

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...