Radio Čapljina uživo

agsdi-google-wallet

Slušaj nas!

91,3 FM

PROMO: Potvrđeno! ERONET ima najbržu mobilnu mrežu u Bosni i Hercegovini!

PROMO: Potvrđeno! ERONET ima najbržu mobilnu mrežu u Bosni i Hercegovini!

by | 20. srpnja 2023. 15:45 | Aktualno, Vijesti

HT ERONET-u je upravo ovih dana dodijeljena nagrada koja potvrđuje da ima najbržu mobilnu mrežu u Bosni i Hercegovini („Fastest Mobilne Network“) tijekom prve polovine 2023. godine.

Nagradu je dodijelila kompanija Ookla®, globalni lider u testiranju i analizi interneta i to tako što je usporedila pokrenute testove na Speedtest iOS i Android mobilnim aplikacijama korisnika svih mobilnih operatora u Bosni i Hercegovini, a kako bi utvrdila tko je imao najveće brzine mobilne mreže u prvoj polovini ove godine. ERONET mreža je postigla znatno bolje rezultate u DATA brzinama od svojih konkurenata.

U dva desetljeća, koliko se bave mjerenjima, Ookla® je postavila industrijski standard za testiranje fiksnih i mobilnih mreža. Od svjetski poznatih Speedtest® i Downdetector® platformi do raznih drugih naprednih poslovnih rješenja, njihova misija je napraviti bolji, brži i svima dostupniji Internet. Ookla® stoga ima najveću globalnu bazu podataka o performansama fiksnih i mobilnih mreža diljem svijeta, a testiranje na njihovoj Speedtest® platformi je besplatno i mogu ga obaviti sami korisnici mreže u svom okruženju i na vlastitim mobilnim uređajima.

„Nakon provedene detaljne analize testova koje su pokrenuli korisnici uz Speedtest, Eronet mreža je proglašena najbržom mobilnom mrežom u Bosni i Hercegovini od strane Ookla’s Speedtest Awards,” rekao je Stephen Bye, predsjednik i izvršni direktor Ookle, odjela Ziffa Davisa. „Ove se nagrade dodjeljuju operaterima mobilnih i fiksnih mreža koji pokažu iznimnu brzinu i performanse u usporedbi s drugim velikim mrežama na tržištu za razdoblje od prvog do drugog kvartala 2023. Oduševljeni smo što možemo odati priznanje HT Eronetu za ovo postignuće, koje je rezultat njihovog predanog rada na pružanju vrhunskog mrežnog iskustva svojim korisnicima.”

„Jako smo ponosni na ovakvu potvrdu brzine naše mobilne mreže. Ookla testovi predstavljaju svjetski standard mjerenja korisničkog iskustva od strane samih korisnika, u stvarnim uvjetima, na njihovim uređajima. Kontinuiranim investicijama u modernizaciju naše mobilne mreže i najboljim tarifama na tržištu, nastojimo povezati naše korisnike jedne s drugima, i sa svijetom kako bi iskoristili sve prilike koje napredne tehnologije pružaju“, izjavio je Tomislav Ruk, v. d. člana Uprave i izvršnog direktora za prodaju, marketing i korisničko iskustvo.

Propustili ste? Poslušajte!

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Audio: Miroslav Nikše povodom Svjetskog dana radioamatera

Na današnji dan 18. travnja obilježava se Svjetski dan radioamatera.  Miroslav Nikše, predsjednik ZRHB govorio je za Radio Čapljinu; https://open.spotify.com/episode/4Fhg7ZkNB03uVDrXF0jQBo Radioamateri Herceg Bosne djeluju i razvijaju svoju djelatnosti na području...

Mladi u politici

Mladi u politici

Većina mladih, ali i mnogi stariji nisu svjesni da je politika uključena u svaku sferu života – od uređenja parkova, odvodnje do izgradnje autocesta i slično. No što to vrijedi ukoliko se mladi ne bave politikom i zbivanjima važnim za uređenje države ili barem svoje...